Schort met je eigen logo

Om de herkenbaarheid van je merk te vergroten kun je je schort voorzien van je eigen logo. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, afhankelijk van je wensen. Wil je een groot logo dat direct in het oog springt, ga je voor een logo met naam, of wil je je merk ergens heel subtiel aanbrengen? Kies je voor borduren, geweven labels, laseren of pregen/brandmerken op een leren label of direct op je leren schort, of heb je liever een bedrukking?


schort met logo

schort met logo

In het atelier van Dieuwertje bieden we al deze opties. We werken samen met experts op gebied van borduren, bedrukken, brandmerken en laseren. Voor elke stijl en iedere portemonnee hebben we diverse mogelijkheden om het logo aan te brengen op schorten en sloven.

Plaats van het logo op het schort

Het logo kan op verschillende plekken op het schort aangebracht worden. Vaak wordt gekozen voor middenvoor, of links op de borst. Andere plaatsen voor je logo zijn bijvoorbeeld langs de zijkant van de sloof, op de zak, op een labeltje dat in de zoom van de zak wordt gestikt, in de hoek aan de onderkant van het schort, of op de riem(en). Waar je je logo ook wilt hebben, wij verzorgen het graag voor je. Ook kunnen we je desgewenst goed adviseren over de positie en grootte van het logo.

Duurzaamheid

Al onze logo opties zijn van uitstekende kwaliteit, maar we raden aan je keuze qua materialen af te stemmen op het gebruik. Als je je schort alleen representatief draagt, bijvoorbeeld op een beurs, heeft het logo natuurlijk minder te lijden, dan wanneer het schort intensief gebruikt wordt in de horeca en twee keer per week in de was belandt. In het eerste geval is bedrukken een prima optie, in geval van zeer intensief gebruik adviseren we om te kiezen voor borduren. In beide gevallen zul je zeer lang plezier hebben van je schort met logo.

Logo op je schort?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van schorten op maat met het logo van je bedrijf erop, of wil je je logo graag op schorten uit onze eigen collectie aan laten brengen? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je er graag meer over.

Wat vind je van een denim sloof?

 
denim sloof Jannink kunnen we op maat maken en is ook te koop in onze  denim shop .

denim sloof Jannink kunnen we op maat maken en is ook te koop in onze denim shop.

Weet je wat zo heerlijk is aan denim? Het is totaal tijdloos, het past overal bij, is heel makkelijk te wassen, je kunt het fantastisch combineren met allerlei andere materialen, het is stevig, kan stoer, maar ook heel stijlvol zijn, het is er in vele kleuren en verschillende diktes en het draagt fijn. Redenen genoeg dus om een toffe denim sloof te laten ontwerpen in het atelier van Dieuwertje. Een denim sloof kan enkellang uitgevoerd worden, maar kort staat ook heel hip en fris. Je kunt een stoere kangoeroe zak op je denim sloof laten maken, of een origineel jeansmodel, of misschien vind je een eenvoudige rechthoekige zak op je denim sloof het leukst. Omdat we de ontwerpen in eigen huis maken, is er veel mogelijk. Bekijk ons lookbook denim sloven en denim schorten op maat voor inspiratie.

Ga helemaal los op je denim sloof

Dus ga helemaal los en laat ons je wensen en eisen weten, dan maken wij jouw unieke denim sloof, die perfect past bij de uitstraling van je horeca bedrijf. Wil je de sloof helemaal van denim, of wil je er misschien een stevige, leren riem aan? Wil je de denim sloof wat verder open dragen van achter, of wil je hem overlappend sluiten? We adviseren je graag wat voor jouw denim sloof het meest praktisch en het mooist is.

Mail ons!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een denim sloof? Dan vinden we het heel leuk om je verder te helpen. Mail ons op annemieke@vandieuwertje.nl, of bel tijdens kantooruren naar 06-1614 0234. We geven je graag meer informatie en advies!