Horeca sloof op maat

Horeca sloof op maat

Horeca sloof – oneindig veel mogelijkheden

Elk horeca bedrijf heeft zijn eigen sfeer en huisstijl en trekt zijn eigen segment gasten aan. Om die eigenheid te onderstrepen maken we in het atelier van Doek & Dook voor elk restaurant, café en koffietentje, voor elke foodtruck, horecahal en bistro, een unieke horeca sloof op maat. Omdat standaard te gewoon is, omdat je voor jezelf het beste weet want handig is, omdat je keuze wilt hebben uit verschillende stoffen, kleuren, zakken, stiksels en maten. Wij adviseren je graag, zodat we samen de ultieme sloof op maat bedenken.

Horeca schorten bedrukken op maat

We beginnen met de basis; hoe lang moet je sloof worden, en hoe breed? Wil je één maat, of wellicht meerdere maten? Dan bekijken we welke materialen en kleuren het beste passen bij de uitstraling van je horeca bedrijf. Zwart canvas, chique wit of een stoere denim? En daarna komen de details; moeten er zakken op komen, welk model zakken, hoe wil je je horeca schorten op maat sluiten? Moet er een bandje aangezet worden om een passeer- of droogdoek aan te hangen voor in de keuken, of misschien een extra zakje voor je kelnersmes? Zo wordt het dan ook echt een sloof op maat.

Een unieke schort voor een bijzondere zaak

Als je geen standaard zaak hebt, wil je toch ook niet in standaard sloven lopen? Een matchende sloof op maat uit ons atelier geeft net even die extra look, waardoor het hele plaatje klopt. Met riempjes en vakjes voor al je tools, of juist heel basic en zonder tierelantijntjes, stoer of fijntjes, stijlvol of net een beetje shabby, voor elke sfeer kunnen wij een passende sloven op maat ontwerpen. Eventueel met een logo of naam geborduurd of bedrukt.

Oneindig veel mogelijkheden

Omdat we een groot assortiment van verschillende stoffen, leersoorten, fournituren en garens hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Combineer je favoriete materialen en kleuren, voeg handige details toe en laat ons voor jou de ultieme horeca sloof op maat ontwerpen. En in het zeldzame geval dat je niet binnen ons aanbod kunt slagen, gaan we voor je op zoek naar de juiste kleuren en materialen. Desgewenst kunnen wij gratis en vrijblijvend een paar samples van materialen opsturen voordat je een definitieve keuze maakt.

Vanaf 5 stuks maken wij sloven op maat, heb je er niet zo veel nodig? Neem dan een kijkje in onze webshop, hier bestel je gemakkelijk alle artikelen. Plaats ze in de winkelwagen, en ga direct door naar betalen zonder dat je moet inloggen op een account. Is het niet wat je had verwacht? Retourneren is ook geen probleem. Lees hier meer over onze voorwaarden.

Horecaoutfit compleet

Wij van Doek & Dook kunnen je ook voorzien van een gehele horecaoutfit, denk aan shirts, polo’s, blouses of andere horecakleding in een kleur naar wens. Deze kleding is altijd geschikt voor intensief gebruik, en erg goed wasbaar. Zoals bijvoorbeeld dit T-shirt met korte mouw, op de foto hiernaast/onder. Ook kunnen wij je helpen aan verschillende praktische accessoires, wat dacht je van een losse holsterzak aan een riem? Lees hier meer over deze accessoires.
 

Kies voor bijv. zwart, kort & betaalbaar

Ben je op zoek naar een zwarte horeca sloof die er professioneel uitziet en comfortabel draagt? Doek & Dook biedt een breed scala aan sloeven in verschillende kleuren, materialen en lengtes. Onze zwarte sloeven zijn:

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat.
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes, tot wel kniehoogte.
  • Betaalbaar geprijsd, exclusief btw.
  • Eenvoudig te bestellen via onze website.

 

Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Bekijk onze maattabel of neem contact met ons op voor advies.

Bestel nu jouw zwarte horeca sloof bij Doek & Dook en profiteer van onze scherpe prijzen!

 

Horeca sloven op maat - met bretels
Lisa van Doek & Dook

“Waarom iets speciaals laten maken? Omdat standaard te gewoon is, omdat je voor jezelf het beste weet want handig is, omdat je keuze wilt hebben uit verschillende stoffen, kleuren, zakken, stiksels en maten. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zaak? Stuur een mail, of bel ons.” 

Lisa

Wil jij ook een unieke horeca sloof op maat?

Of neem direct contact met onze klantenservice op, dan bespreken we de mogelijkheden.