Selvedge denim schort

Je bent een denim freak, of je bent het niet. Hou je van denim, dan kun je kiezen voor een denim schort. Maar ben je echt totaal gek van denim? Dan ga je voor selvedge denim! In het atelier van Dieuwertje zijn we van alle markten thuis. Dat betekent dat we vele soorten, kleuren en verschillende diktes denim hebben. En we hebben natuurlijk ook selvedge denim!

Een selvedge denim schort is echt iets speciaals

Een selvedge denim schort is echt iets speciaals. Je kunt de sierrand langs de boven- en onderkant van het schort verwerken, maar een selvedge denim schort kan ook uitgevoerd worden met de sierranden of ticker langs de zijkanten van het schort. Natuurlijk verwerken we de specifieke ticker ook in andere details van je selvedge denim schort, zoals langs de zak, of als bandje om een doek door te halen.

Voor zover wij weten wordt selvedge denim niet in Nederland gemaakt. Wij bestellen het speciaal in Amerika, maar niet alle selvedge denim schorten zijn van Amerikaanse selvedge. Bij de denim weverij waar wij inkopen doen, verkopen ze ook selvedge denim uit Japan, Italië, Turkije en India.

Even geduld a.u.b.

Voor een selvedge denim schort moet je even aandacht en geduld op weten te brengen. We hebben de rollen namelijk niet royaal op voorraad liggen. Meestal kijken we wat de wensen zijn, kiezen daar de mooiste selvedge denim bij en bestellen dat dan in de gewenste hoeveelheid. Daar gaan een paar weken overheen, maar je geduld wordt beloond. Is de stof eenmaal in Nederland, dan kun je binnen een paar weken genieten van je eigen selvedge denim schort!

Wat vind je van een denim sloof?

 
denim sloof Jannink kunnen we op maat maken en is ook te koop in onze  denim shop .

denim sloof Jannink kunnen we op maat maken en is ook te koop in onze denim shop.

Weet je wat zo heerlijk is aan denim? Het is totaal tijdloos, het past overal bij, is heel makkelijk te wassen, je kunt het fantastisch combineren met allerlei andere materialen, het is stevig, kan stoer, maar ook heel stijlvol zijn, het is er in vele kleuren en verschillende diktes en het draagt fijn. Redenen genoeg dus om een toffe denim sloof te laten ontwerpen in het atelier van Dieuwertje. Een denim sloof kan enkellang uitgevoerd worden, maar kort staat ook heel hip en fris. Je kunt een stoere kangoeroe zak op je denim sloof laten maken, of een origineel jeansmodel, of misschien vind je een eenvoudige rechthoekige zak op je denim sloof het leukst. Omdat we de ontwerpen in eigen huis maken, is er veel mogelijk. Bekijk ons lookbook denim sloven en denim schorten op maat voor inspiratie.

Ga helemaal los op je denim sloof

Dus ga helemaal los en laat ons je wensen en eisen weten, dan maken wij jouw unieke denim sloof, die perfect past bij de uitstraling van je horeca bedrijf. Wil je de sloof helemaal van denim, of wil je er misschien een stevige, leren riem aan? Wil je de denim sloof wat verder open dragen van achter, of wil je hem overlappend sluiten? We adviseren je graag wat voor jouw denim sloof het meest praktisch en het mooist is.

Mail ons!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een denim sloof? Dan vinden we het heel leuk om je verder te helpen. Mail ons op annemieke@vandieuwertje.nl, of bel tijdens kantooruren naar 06-1614 0234. We geven je graag meer informatie en advies!

 

Denim schort voor de stoere look

Denim schort voor je bedrijf? In het atelier van Dieuwertje maken we graag denim schorten. Denim is een veelzijdige stof met vele voordelen. Zo is het stevig, tijdloos, perfect te combineren met andere kleuren en draagt het prettig. Een denim schort geeft een stoere look en wordt mooier naarmate het langer gedragen wordt. Voor elke omgeving, gelegenheid en uitstraling is wel een passend denim schort te maken.

Denim schort geheel naar wens

Je denim schorten laten maken in het atelier van Dieuwertje heeft vele voordelen. Je hebt keuze uit verschillende soorten en kleuren denim, kunt ervoor kiezen om het schort exact naar jouw wensen te laten ontwerpen, we kunnen het denim schort mooi combineren met leren details, of juist helemaal in denim uitvoeren. Ook kun je kiezen voor de duurzame optie; een schort van biologische denim.

Unieke schorten uit eigen atelier

Of je een snackbar runt, uitbater bent van een hippe brasserie, of met je foodtruck op elk festival te vinden bent, een denim schort is altijd een goed idee. Vertel ons hoe je het voor je ziet en laat je ultieme denim schort door ons ontwerpen. We adviseren je graag over de stoffen en overige materialen, mogelijke modellen en maten. Alle denim schorten worden in eigen atelier, of met hulp vanuit een lokaal naai-atelier, gemaakt door vakmensen. Zo weet je zeker dat je denim schort lange tijd meegaat. En gaat er eens iets stuk? Kan gebeuren, we repareren het graag voor je.

Jouw medewerkers in een uniek denim schort uit het atelier van Dieuwertje? Neem vrijblijvend contact met ons op via annemieke@vandieuwertje.nl