Verschillende opties voor een denim schort

Om een denim schort van Dieuwertje te bestellen zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst hebben we een kleine eigen collectie, de Jannink collectie, die bestaat uit een denim halsschort, lange sloof en kort sloofje. We hebben gemerkt dat sommige klanten op zoek zijn naar een betaalbaar denim schort, dat op korte termijn leverbaar is. Een schort op maat laten maken duurt vaak al snel drie tot vier weken. De denim schorten uit de Jannink collectie zijn binnen één tot drie werkdagen leverbaar.

Als je op korte termijn wilt bestellen, maar de Jannink collectie is niet helemaal je smaak, kunnen we ‘semi op maat’ werken. Meestal beschikken we over een voorraadje basisschorten waar details aan toegevoegd moeten worden. Je hebt doorgaans nog de keuze uit verschillende soorten nekriemen waar je zelf de sluiting bij uit kunt zoeken. De maat staat al vast, al kunnen we nog wel inkorten, en vaak zit er ook al een zak op. Heb je denim schorten binnen één tot twee weken nodig, dan is dit soms een goede optie.

En dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een mooi denim schort op maat te laten maken. Dat kan op verschillende manieren. Als je een schort op de site, op Facebook, of op Instagram gezien hebt dat helemaal aan je wensen voldoet, dan kunnen we dit voor je maken. Evengoed kun je stof, leer en stiksels kiezen in de kleur die jij wilt en kunnen we je logo aanbrengen.

Je kunt ook een denim schort gezien hebben wat je mooi vindt, maar waar je details aan wilt veranderen. Geen probleem, doen we voor je. Of misschien heb je precies voor ogen hoe jouw ideale denim schort eruit ziet. Laat het ons weten en wij zetten het om naar een ontwerp.

Wil je snel denim schorten, of heb je de tijd, moet het ontwerp vooral aan speciale eisen voldoen, heb je een beperkt budget, of weet je nog niet zo goed wat je wilt? In alle gevallen kun je contact met ons opnemen voor een tof denim schort!

Denim is hip, stoer en veelzijdig. Ideaal voor een horeca schort.

Denim is hip, stoer en veelzijdig. Ideaal voor een horeca schort.

Wat vind je van een denim sloof?

 
denim sloof Jannink kunnen we op maat maken en is ook te koop in onze  denim shop .

denim sloof Jannink kunnen we op maat maken en is ook te koop in onze denim shop.

Weet je wat zo heerlijk is aan denim? Het is totaal tijdloos, het past overal bij, is heel makkelijk te wassen, je kunt het fantastisch combineren met allerlei andere materialen, het is stevig, kan stoer, maar ook heel stijlvol zijn, het is er in vele kleuren en verschillende diktes en het draagt fijn. Redenen genoeg dus om een toffe denim sloof te laten ontwerpen in het atelier van Dieuwertje. Een denim sloof kan enkellang uitgevoerd worden, maar kort staat ook heel hip en fris. Je kunt een stoere kangoeroe zak op je denim sloof laten maken, of een origineel jeansmodel, of misschien vind je een eenvoudige rechthoekige zak op je denim sloof het leukst. Omdat we de ontwerpen in eigen huis maken, is er veel mogelijk. Bekijk ons lookbook denim sloven en denim schorten op maat voor inspiratie.

Ga helemaal los op je denim sloof

Dus ga helemaal los en laat ons je wensen en eisen weten, dan maken wij jouw unieke denim sloof, die perfect past bij de uitstraling van je horeca bedrijf. Wil je de sloof helemaal van denim, of wil je er misschien een stevige, leren riem aan? Wil je de denim sloof wat verder open dragen van achter, of wil je hem overlappend sluiten? We adviseren je graag wat voor jouw denim sloof het meest praktisch en het mooist is.

Mail ons!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een denim sloof? Dan vinden we het heel leuk om je verder te helpen. Mail ons op annemieke@vandieuwertje.nl, of bel tijdens kantooruren naar 06-1614 0234. We geven je graag meer informatie en advies!