Canvas schort

Canvas schort op maat? van Dieuwertje maakt canvas schorten en canvas sloven in de stijl van jouw bedrijf.

Canvas schort op maat? van Dieuwertje maakt canvas schorten en canvas sloven in de stijl van jouw bedrijf.

 
 

Een canvas schort op maat

Canvas schort - stoer of stijlvol

Of stijlvol stoer, want canvas is heel veelzijdig! Doordat we voor een canvas schort gebruik maken van de dikkere, zwaardere stoffen, vallen de schorten altijd prachtig. Het canvas schort is stevig, maar toch soepel. Door te variëren met model, kleuren, accessoires en overige materialen is er voor elk bedrijf een passend canvas schort te ontwerpen. Een donkerblauw canvas schort met een roodbruin tuiglederen riem heeft klasse, het mosgroene canvas schort met geborsteld leren riemen doet het goed in een koffiebar of hippe strandtent, de zilvergrijze variant met canvas gekruiste strikbanden geeft een frisse, stijlvolle uitstraling in een brasserie of lunchroom.

Wat is canvas?

Canvas is een recht geweven stof (‘plain weave’), terwijl denim en keper/twill schuin geweven stoffen zijn. Als je de stof met een vergrootglas bekijkt, zie je blokjes, waar je bij denim en keper/twill schuine strepen ziet. Van een afstand oogt canvas matter dan keper, denim is door gebruik van verschillend gekleurde garens (meestal indigo en wit) een verhaal apart. Een canvas schort kan gemaakt zijn van 100% katoen, maar we hebben ook een aantal varianten in een katoen/polyester mix. De polyester vezel zorgt ervoor dat de stof minder gevoelig wordt voor slijtage, verkleuren en kreuk. Een canvas schort van 100% katoen krijgt de karakteristieke ‘fading’ door wassen en dragen en het draagcomfort wordt vaak als prettiger ervaren, beter ‘ademend’.

Canvas schort, op maat gemaakt

Alle ontwerpen van onze canvas schorten komen uit ons eigen atelier. We hebben keuze uit vele kleuren en kunnen de stof naar wens combineren met verschillende soorten en kleuren leer. Zelfs de kleur van het stiksel en de gespen, rivetten, of drukknopen van je canvas schort bepaal je zelf en een logo kan ook aangebracht worden. De lengte, breedte, zakken en andere accessoires op je canvas schort kunnen precies zo uitgevoerd worden, dat het voor jouw bedrijf praktisch en mooi is.

Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? We voorzien je graag van meer informatie!

Jouw medewerkers in een uniek canvas schort uit het atelier van Dieuwertje? Neem vrijblijvend contact met ons op via annemieke@vandieuwertje.nl

 
 
Een canvas schort voor de horeca met afneembare leren banden en een afneembaar doekbandje.

Een canvas schort voor de horeca met afneembare leren banden en een afneembaar doekbandje.