Denim schort

Denim schort op maat? van Dieuwertje maakt denim schorten en denim sloven voor de horeca op maat.

Denim schort op maat? van Dieuwertje maakt denim schorten en denim sloven voor de horeca op maat.

 
 

Denim schort voor je bedrijf?

Denim schort voor je horecabedrijf of voor een evenement? In het schortenatelier van Dieuwertje maken we denim sloven en denim schorten. Denim is een veelzijdige stof met vele voordelen. Denim is hip, stevig, tijdloos en het draagt prettig. Een denim schort geeft een stoere look en wordt bovendien mooier naarmate het schort langer gedragen wordt. Voor elke omgeving, gelegenheid en uitstraling is wel een passend denim schort te maken.

Unieke denim schorten en denim sloven uit eigen atelier

Of je nu een hippe hamburgertent runt, uitbater bent van een trendy brasserie, of met je foodtruck op elk festival te vinden bent, een denim schort is altijd een goed idee. Vertel ons hoe je het voor je ziet en laat je ultieme denim schort door ons ontwerpen. We adviseren je graag over de stoffen en overige materialen, mogelijke modellen en maten. En gaat er eens iets stuk? Kan gebeuren, we repareren het graag voor je.

Denim schort geheel naar wens

Je denim schorten laten maken in het atelier van Dieuwertje heeft vele voordelen. Je hebt keuze uit verschillende soorten en kleuren denim. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor het superhippe selvedge denim. Je kunt ervoor kiezen om het schort exact naar jouw wensen te laten ontwerpen. Ook kan je logo er op worden geborduurd. We kunnen het denim schort mooi combineren met leren details zoals riemen, of juist helemaal in denim uitvoeren.

Jouw medewerkers in een uniek denim schort uit het atelier van Dieuwertje? Neem vrijblijvend contact met ons op via annemieke@vandieuwertje.nl