Garanties

De schorten van Dieuwertje worden met zorg gemaakt door een team van mensen met vakkennis. Wij garanderen dat je een goed, degelijk schort koopt. Daarom repareren of vervangen wij alles wat binnen een half jaar ‘zomaar' stuk gaat. Stiksels, riemen, musketons; daar hoort sowieso het eerste halfjaar niets mee te gebeuren (mits normaal gebruikt ;)). De verzendkosten zijn gedurende de garantietermijn voor onze rekening.

Maar ook na de garantieperiode repareren wij met plezier, zodat je je schort niet hoeft te vervangen en er écht lang mee doet. We rekenen dan een vergoeding van €25 per uur (kleine referentie: losse zoom repareren duurt ongeveer vijf minuten, een slijtageplek (bijvoorbeeld door schuren langs een ruw werkblad) zo’n twintig minuten), plus verzendkosten. Garen en reparatielapjes e.d. zijn daar bij inbegrepen, nieuwe gespen, drukkers e.d. niet, die worden doorberekend Kijk bij [Onderhoud] hoe het in zijn werk gaat in geval van reparaties.

Gegarandeerd lang plezier van je schort dus!

Wil je op de hoogte blijven van onderhoudstips en leuke, gratis (reparatie)acties? Schrijf je dan in voor onze speciale onderhoudsnieuwsbrief!