Linnen schorten

Check het gezicht van Dennis op de foto hiernaast, linnen draagt echt hemels! Het is van nature vocht- en temperatuurregulerend en voelt daardoor altijd comfortabel. Linnen wordt gemaakt van vlas. Het is een sterk gewas dat in vrijwel elk klimaat wil groeien en geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig heeft, omdat het niet erg vatbaar is voor aanvreten of ziektes. Ook is linnen stevig en gaat dus lang mee. Behoorlijk duurzaam te noemen dus.

We hebben pure linnens in ons assortiment, maar ook gemengd met katoen. In naturel, maar ook in vrolijke kleuren. Op verzoek kunnen we je altijd staaltjes toesturen!

 


linnen de vooruitgang 900x600 DSC_0059.jpg

De Vooruitgang

Bij restaurant De Vooruitgang in Eindhoven kijk je je ogen uit, wat een prachtig pand en dito inrichting! Logisch dat ze iets speciaals wilden, en geen standaard sloof. Het moest een beetje een nonchalante sloof worden, van linnen in combinatie met denim. De wensen resulteerden in een sloof met brede tailleband, van een grover geweven, naturel linnen. De opgestikte zak is van denim en we maakten er een losse denim zak bij voor de handheld en portemonnee. Dit 'tasje' zit met stoere haken door denim lussen aan het schort geclipt. Een fijne combinatiie van mooi en praktisch.


Saint Denis

Een schort van 100% linnen, voor een Vlaamse tearoom. Een minimalistische inrichting met veel hout, metaal en steen vraagt om een schort met een eenvoudige uitstraling. Geheel in linnen uitgevoerd, met een rechthoekige zak en een nekbandje dat door middel van de bevestiging met D-ringen te verstellen is. Sterk, maar zeer comfortabel.