Aandacht

In het atelier van Dieuwertje vinden we dat alles waar aandacht aan besteed wordt, mooier wordt. Daarom hebben we veel aandacht voor de wensen van onze klanten en wordt er aan het hele proces vanaf het uitzoeken van de stoffen tot aan het verzenden van de bestelling veel aandacht besteed. Neem hier een kijkje in ons atelier.

Zelfs na het versturen van de schorten zijn we oprecht benieuwd hoe het verder gaat: Past je schort goed, is het geworden zoals je gedacht had, zit ‘ie lekker, is hij handig in gebruik? We vinden het dan ook heel erg leuk om reacties en foto’s te ontvangen van de nieuwe eigenaren, of onze schorten tegen te komen in de (sociale) media.

Of we nou schorten maken voor Douwe Egberts, Sterrestaurant Vermeer, of voor lokale beroemdheden, elk schort wordt met plezier en aandacht gemaakt.

Contact

van Dieuwertje is gevestigd in Spinnerij Oosterveld te Enschede, een iconisch gebouw uit het Enschedese textielverleden. Je bent van harte welkom om je wensen te bespreken. Bel even om een afspraak te maken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om per mail je wensen door te nemen!

van Dieuwertje
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek Zandvoort 10 - 0.40
7521 BE Enschede
telefoon: 06-1614 0234
annemieke@vandieuwertje.nl