Schorten op maat van Dieuwertje

In het atelier van Dieuwertje in textielstad Enschede worden schorten en sloven op maat gemaakt. We maken schorten voor de horeca, bedrijven, evenementen en particulieren. Ook hebben we een kleine eigen collectie die je via onze horeca schorten webshop kunt bestellen. We werken veel samen met lokale leveranciers en producenten en weten graag waar onze materialen vandaan komen.

Echt op maat gemaakt!

Er zijn twee redenen om te kiezen voor een schort op maat (vinden wij):

  1. Onderscheid: je wilt een uitstraling die passend is bij jouw bedrijf, evenement en/of stijl. Wij maken je schort in iedere gewenste vorm, kleur, afwerking en met je logo/tekst.

  2. Maat: geen mens is hetzelfde dus een standaard schort volstaat vaak niet. Daarom zorgen wij voor een schort met een ideale pasvorm voor alle medewerkers. Dat werkt echt stukken prettiger!

Aandacht

In het atelier van Dieuwertje vinden we dat alles waar aandacht aan besteed wordt, mooier wordt. Daarom hebben we veel aandacht voor de wensen van onze klanten en wordt er aan het hele proces vanaf het uitzoeken van de stoffen tot aan het verzenden van de bestelling veel aandacht besteed.

Zelfs na het versturen van de schorten zijn we oprecht benieuwd hoe het verder gaat: Past je schort goed, is het geworden zoals je gedacht had, zit ‘ie lekker, is hij handig in gebruik? We vinden het dan ook heel erg leuk om reacties en foto’s te ontvangen van de nieuwe eigenaren, of onze schorten tegen te komen in de (sociale) media.

Of we nou schorten maken voor Douwe Egberts, Sterrestaurant Vermeer, of voor lokale beroemdheden, elk schort wordt met plezier en aandacht gemaakt.

Contact

van Dieuwertje is gevestigd in Enschede. Je bent van harte welkom om je wensen te bespreken. Bel of mail even om een afspraak te maken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om per mail je wensen door te nemen!

van Dieuwertje
Deurningerstraat 474
7522 CS Enschede
telefoon: 06-1614 0234
annemieke@vandieuwertje.nl